Strategie in Actie
Activeren en verbinden

Info@strategieinactie.nl                                  06-34195148

Onze passie is

 

 

… het zoeken van oplossingen en het creëren van de juiste succesvolle omstandigheden voor bedrijven of verenigingen. Er zijn veel paralellen te trekken met onze andere passie;  het telen van botanische orchideeën.   

 

Voor orchideeën zijn we continue op zoek naar de juiste combinatie van water, licht,  warmte en voeding om de plant gezond te houden, stimuleren te bloeien en de bloei zolang mogelijk te laten duren. Dat betekent kijken naar de plant, naar veranderende omstandigheden, naar plaagdieren of andere problemen en wel overwogen acties met aandacht.

 

Bij een bedrijf of vereniging doen we hetzelfde. We kijken met aandacht naar de organisatie, de processen, het personeel of de vrijwilligers, klanten en partners. Water- en lichtschema’s ontwikkelen komt overeen met het efficiënt organiseren van de werkzaamheden; dat is projectmanagement. Reorganisatie en of afstoten van bedrijvigheid is te vergelijken met snoeien. Een nieuw potmengsel samenstellen lijkt op het ontwikkelen van een innovatief product of dienst. Orchideeën hebben specifieke samenwerkingen en strategieën ontwikkeld voor groei en bevruchting met bijvoorbeeld kevers, vlinders of schimmels.

 

Heb je hulp nodig bij het opstellen van een bedrijfsmodel, een bedrijfsplan, het vinden van samenwerkingspartners of eenvoudig weg iemand om mee te sparren? We horen graag jouw verhaal.